Çağdaş Yaşam ailesinde yeni yönetim heyecanı…

cagdas-yasam-ailesinde-yeni-yonetim-heyecani Vakfımızın 23. Dönem Genel Kurulu 15 Mayıs 2019 tarihinde yapılmıştır

Kurulduğundan bu yana kardeş kuruluşu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte aynı hedefle çalışan ve bu birlikteliğin doğurduğu güçle dernek projelerine katkı sağlayan Vakfımızın 23. Dönem Genel Kurulu 15 Mayıs 2019 tarihinde yapılmıştır. Toplantıda Sayın Av. Nur Gerçel başkanlığındaki TÇYDV Yönetim Kurulu büyük ölçüde aynı kalmış, Sn Garip Başakçı’nın yönetimden ayrılması nedeniyle  üye olarak Sn. E. Eser Yaldız seçilmiş ve yenilenen Yönetim Kurulu görevine aynı heyecanla başlamıştır.  Yeni Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz.

Aynı dönemlerde gerçekleştirilen  ÇYDD Genel Kurulu sırasında ise Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği  yönetimi değişmiştir. Bir önceki Yönetim Kuruluna, yaptıkları çalışmalar ve verdikleri değerli katkı için teşekkür ediyor, Derneğin Genel Başkanlığına seçilen Sayın Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutluyor ve başarılar diliyoruz.

Geçmişte Sayın Prof. Dr. Türkan Saylan’ın Kurucu ve Başkanı olduğu Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bu birlikteliği daha da güçlendirerek, yenilenmiş yönetimleriyle başarılı çalışmalara imza atacak,  her zaman olduğu gibi “Çağdaş Türkiye’nin Gelecek Güvencesi” sloganıyla; heyecanlı ve güdümlü paylaşımlarla yol alacaklardır.

Çağdaş Yaşam ailesinin birlikteliği hepimize kutlu olsun.


02.06.2019