Klarnet Cansu Yüksel, flütçü Seher Karabiber

klarnet-cansu-yuksel-flutcu-seher-karabiber Sesin Öyküsü Projesi

Sanat aracılığıyla insanı ve içinde yaşadığı kültürü daha iyi anlamayı hedeflediğimiz Sanatta Yolculuk Projesi’nin ilk adımında Sesin Öyküsü ile sesin yolculuğuna tanık olacağız.

Projemizin amacı; Türkiye Çağdaş Yasamı Destekleme Vakfı ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak, müzik eğitimi sırasında Vakfımızdan destek alan öğrencilerimizle diğer bursiyerlerimizi bir araya getirmek, onların müzik ve diğer sanat dalları konusunda bilgi ve deneyimlerini artırırken, Sesin Öyküsü’ yle çıktığımız bu yolda iyi birer dinleyici yetiştirmektir.

Ocak Ayı’nda başlayan programızda; müzikolog Burcu Yaşin’in önderliğinde sırasıyla şan öğrencisi Ayşe Ece Güneşşen, piyanist Mert Solmaz, duo piyanistler Türkü Su DilanÖzkaya ve Melis Ertürk, arpist Alara Acar, piyanist Gülce Sevgen ve viyolonsel öğrencisi Beliz Güney öğrencilerimizle buluştu. Kalan son iki programda ise klarnet öğrencisi Cansu Yüksel, flütçü Seher Karabiber ve bestecilerimiz Onur Dülger ve Cem Oslu konuk olacak ve müziksever öğrencilerimize unutulmaz anlar yaşatacaklar.


25.05.2021